png

Jeste li spremni za nezaboravan provod?

Ukoliko još niste odlučili gdje ćete za doček Nove 2020. godine – predlažemo Vam da zajedno sa svojom obitelji ili prijateljima posjetite Sarajevo! Djeca do 6 godina borave besplatno, a djeca 0d 6 do 12 godina imaju popust od -50%.

 

Dočekajte novu 2020. godinu u Koncept Residence hotelu i uživajte u Švedskom stolu koji će se sastojati od domaće i medjunarodne kuhinje uz piće dobrodošlice i najbolje hitove. Svi gosti će imati priliku da uživaju u novogodišnjem planu i programu koji će se sastojati od niza najpopularnijih zabavnih i narodnih hitova.

Ponuda obuhvata

 

Z A  D V I J E  O S O B E :

 

J E D N A   N O Ć  plus  D O Č E K   1 4 5 €
D V I J E   N O Ć I plus  D O Č E K   2 1 0 €
T R I   N O Ć I plus  D O Č E K   2 6 5 €

 

Carmen party bend je urbani bend koji djeluje dugi niz godina, prepun raznoraznih događaja. Repertoar se sastoji od mnogobrojnih pjesama, različitog karaktera. Iskustvo koje su stekli u toku 12 godina postojanja benda, govori o njihovoj profesionalnosti i kvalitetu. Bend je od prvog dana radio na širenju repertoara i usavršavanju istog, tako da za Novu Godinu možete uzivati u domaćim pop, ex-yu rock pjesmama, stranim hitovima, stranim evergrin pjesmama, starogradskim, tamburaškim ,dalmatinskim, starim dobrim i novim narodnjacima.

Doček Nove Godine je 60 KM, uključuje piće dobrodošlice i švedski sto.

Za dodatna pitanja i rezervacije obratite nam se na e-mail: info@konceptresidence.ba

ili tel: +387 33 257 257