MASAŽE

Masaža opušta tijelo psihički i fizički. Ako ste pod stresom priuštite sebi kvalitetnu masažu, ona će vam pružiti potpuno olakšanje i relaksaciju. Odaberite vrstu masaže koja vam najviše odgovara.

Parcijalna masaža

35 min

Jedna je od najučinkovitijih masaža koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena i slično.

35 KM

Aromamasaža

90 min

Aromaterapija je relaksirajuća masaža koja se obavlja primjenom eteričnih ulja, uz korištenje pindi. To su platnene vrećice napunjene usitnjenim ljekovitim biljem koje pri potapanju u vodu služe kao inhalator u toku masaže.

115 KM

Gold Relax masaža

60 min

Gold relaks masaža se zaniva na tehnici relaks masaže, da otkloni fizicku bol i anksioznost. Najveća vrijednost ove masaže je gold ulje, koje sadrži čisto zlato u kombinaciji sa regenerativnim šipkovim uljem.

65 KM

Ljekovita masaža

75 min

Predstavlja kombinaciju relaks masaže sa ljekovitim uljem od korijena đumbira i kurkume. Usporava proces starenja te djeluje povoljno na zdravlje kože. Djeluje protuupalno, antioksidativno, antivirusno i antibakterijski.

110 KM

Relax masaža

50 min

Izuzetno nježna masaža, kao što joj samo ime kaže i namijenjena prvenstveno smanjenju stresa. Za razliku od medicinske ili sportske, ova tehnika nije intezivna već pokretima opuštamo cijelo tijelo ali i um.

55 KM

Švedska masaža

60 min

Terapeutska intenzivnija masaža u kojoj se primjenjuje 5 različitih tehnika za mišiće i tetive. Preporučuje se osobama sa tegobama u donjem i gornjem dijelu leđa, vratu ili na bilo kojem drugom bolnom mjestu.

90 KM